Activiteiten & teambuildings

  • image002
  • img_3825
  • dsc0138
  • dsc0891
  • dsc0019

Rondleiding

Laat je inspireren en rondleiden door de biologische tuin van Adriaan, hij zal je tips en tricks geven in het tuinieren. Hierna brengt u een bezoek aan de biodynamische wijngaard op de helling aan het Karrehof. Deze werd dit voorjaar aangeplant en zal voor het eerst geoogst worden in 2016.

Ong. 1,5 u vanaf 10 pers € 30

Volksspelen

Breng uw tijd door in onze tuin en ga in duel met vrienden of familie. U kan beschikken over petanque, Kubspel, sjoulbakken, touw trekken, bakken lopen, zakken lopen, enz.

Voor het ganse pakket € 120

Natuurwandeling

Voor een ontspannende wandeling door de natuur in Egoven, Hornebos, Mettekoven,  kan je rekenen op plaatselijke en ervaren natuurgidsen van Natuurpunt.
Deze wandelingen duren 2 tot 3 uur en zijn ook met buggy haalbaar.
Honden niet toegelaten.

Groepsprijs € 30

Filmmoment

Reserveer de schuur voor een avondje cinema, breng de boodschap van de film over in een sprekende accomodatie, of ontspan helemaal na een dag vol arbeid? popcorn, frisdranken, biertjes allen op aanvraag te verkrijgen. Films zijn bij voorkeur zelf te voorzien.

Prijs € 100

Teambuildings

Dagactiviteit: Vespa trophy Haspengouw, 2 PK-tocht, tandem en twizy-tocht.
Korte activiteiten: conquer the world, hondenspiegel, initiatie schermen, trail of the wolf bosspel, eco-percussie, graffiti workshop. Voor meer info en mogelijkheden neemt u best contact met ons op.