Aan tafel

  • dsc2233
  • dsc2254
  • Karrehof 53_2
  • dsc2358
  • dscf0683
  • dscf0679
  • dscf0704

respect voor het product, uit onze aarde geplukt
dat is wat we doen, recht uit zijn seizoen

in deze landelijke sfeer, geen tijd voor getrukeer
vertrouw op Haspengouw, wij ontvangen jou

Frederik, de zoon des huizes is chef-kok. Hij staat garant voor een oerdegelijke Vlaamse keuken met Haspengouws karakter. Dagverse producten in zijn seizoen, leggen de basis voor zijn creatieve keuken.

In de knap gerestaureerde schuur, kan u aanschuiven aan de familietafel of kiezen voor een tafeltje apart. Gasten ontmoeten elkaar hier voor het ontbijt of ’s avonds omstreeks 19u voor het 3-gangenmenu.

Culinair

In de keuken van Frederik wordt gewerkt met biologische groenten uit de tuin van broer Adriaan.Traditie uit grootmoeders tijd en verfijnde streekgastronomie gaan hier hand in hand.
Laat u dan ook verrassen door zijn vier-gangen streekmenu in het arrangement ontdekken. Meerdere menusuggesties zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Picknick-mogelijkheden

  • Lunchpakket (zelf te smeren): € 5, met drank: € 6.
  • Picknick “Genieten in Haspengouw”: met streekproducten en drank: € 8.
    Vanaf 15 personen kan deze geleverd worden op de door ons gekende mooiste plekjes of een plek naar keuze.

Ontbijt

Vanaf 8.30u tot 10.00u kunt u genieten van een gevarieerd ontbijtbuffet met ambachtelijke streekproducten, een assortiment huisgemaakte confituren, kazen, yoghurt, charcuterie, eitjes, verscheidene soorten brood, en huisgemaakte lekkernijen …